En liten campingvogn med store overraskelser

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Kasper med en liten campingvogn, X-Line, fra Lifestyle Camper
En storslagen tur med en liten campingvogn – her bruker Kasper kjøkkenet på kveldstid

Vi er svært stolte av å kunne presentere vår aller første ambassadør for Lifestyle Camper Norge! Velkommen til Kasper M. De Thurah, også kjent som @iamnordic fra instagram. Kasper fikk prøve en liten campingvogn utenom det vanlige, vår robuste X-Line, og var mildt sagt imponert!

Bakgrunnen til Kasper

Utdrag fra nettsidene til Kasper, iamnordic.no:

«I love living in Norway. The nature, the views, the challenges – you can do almost everything here in this lovely country. The summer is amazing, the winter is wonderful, the fall has it all and spring is like a fairytale.

Hiking, skiing, camping – you name it. Everything that brings me closer to nature. I’ve found, that this is the way I function the best. I need to get out. My body needs it.

It gives me balance, keeps me grounded and reminds me of our place in the universe. And I’m blessed that being outside and telling my story, sharing my experiences, inspires others to do the same.»

Kasper sin opplevelse med vår X-Line

Lifestyle camper Norge offroad campingvogn produktfoto 5
Kasper nyter utsikten ved vannet fra X-Linen

Hvor var du på tur med X-Linen?

-Jeg kjørte opp på Haukeli og overnattet der ute i naturen. Selvom det var masse bobiler og turister med campingvogner var det mulig for meg å komme meg ut i ingenting fordi jeg kunne kjøre vekk fra veien hvor de andre var begrenset til. Jeg kjørte deretter til Ryfylke og endte med en overnatting ved Seljordsvatnet.

Hvilke forventninger hadde du til X-Linen, og hvordan levde den opp til disse?

-Tenkte den ville være grei, kanskje mulig å sove i, litt klaustrofobisk, men en okay løsning. Jeg ble forelsket med en gang og hadde aldri trodd at jeg ville sove så godt, ha så mye plass og være så komfortabel. Selv da jeg kom hjem sov jeg siste natt i den, ute på gårdsplassen.

Lifestyle camper Norge offroad campingvogn produktfoto 3
En offroad campingvogn med utrolig komfort, ifølge Kasper.

Brukte du X-Linen i kombinasjon med noen friluftsaktiviteter?

-Jeg er fotograf og tar mest bilder i soloppgang og solnedgang. Så mye ventetid på selve dagen. Fantastisk å ha en trygg base hvor man kan hvile, lage mat og få varmen om det er kaldt. For meg gjorde det at jeg kunne være ekstra klar når jeg skulle prestere og ikke trengte å tenke på at jeg skulle tilbake i et kaldt telt. Dessuten er det kjekt å kunne låse computer og annet utstyr inne – det mobile kontor – mens man er ute og at det står klar når man kommer tilbake.

Hva var det beste med å bruke X-Linen på tur?

-Kontakten med naturen helt klart. Utsikten og fleksibiliteten. Du velger selv din utsikt og tar ingen tid å gjøre klar og pakke sammen. Steng dørene og kjør videre. Utrolig effektivt og bare en herlig måte å bruke tiden på opplevelser i stedet for å slå telt opp og ned.

Var det noe spesielt med X-Linen som overrasket deg?

-Kvaliteten. Dette er jo et «Fort Knox» og alt er så gjennomført. Plassen og komforten kan heller ikke underdrives.

Lifestyle camper Norge offroad campingvogn produktfoto 6
…»Fantastisk å ha en trygg base hvor man kan hvile, lage mat og få varmen om det er kaldt «

Hvilken spesifikk egenkap likte du best ved X-Line?

-At jeg kan ha min trygge base med overalt, at den er enkel å kjøre, snu med og benytte. Ser du en fin plass, så parkerer du, åpner dørene og så er du klar.

Kommer du på 3 andre ting du likte ved X-Line?

-Utseendet, varme i kabinen, være i kontakt med naturen.

Ville du ha anbefalt X-Line til noen andre?

-Ja absolutt. Dette er den mest fantastiske tur-buddy man kan få. Den er helt rå og det er kjærlighet ved første blikk. Jeg hadde sett mange bilder av den, men da jeg så den i virkeligheten var jeg forelsket. Den er så mye bedre og når man først starter med å bruke den, da vil man ikke gi den fra seg igjen.

Les mer om X-Line her!

Tusen takk til Kasper som ønsker å være ambassadør for oss. Finn ut mer om Kasper på hjemmesidene hans, facebook eller instagram!

Nysgjerrig på en lifestyle camper?

© Lifestyle Camper Norge 2019 / org.nr 922 251 584